Kenmerken

Zorgvuldig geselecteerde functies voor eenvoudig gebruik

PrimaveraReader™ blijft nieuwe en waardevolle functies aanbieden om de efficiëntie van het projectteam en de gebruikersvriendelijkheid van de tool te verbeteren. Kijk eens naar de functies die PrimaveraReader de beste XER-reader maakt voor Primavera P6 planningen. 

Kenmerken van PrimaveraReader zijn: 

Activiteiten
Overzicht van de open projectactiviteiten.

Resources
Bekijk de resource structuur en details. 

WBS
Work Breakdown Structure van het project.

Projecten
Overzicht van de Enterprise Project Structure.

Voortgangsrapportage
Stuur de voortgangsrapportage naar de manager.

Opdrachten
Toewijzing van middelen en kosteninformatie.

Automatische Filters
Zoek en filter specifieke taken.

Baselines
Vergelijk verschillende projectversies.

Rollen
Bekijk de toegewezen rollen aan de resources.

OBS
Organizional Breakdown Structure.

Details
Gedetailleerde selectie informatie.

Trace Logic
"Trace" door planningsactiviteiten.

Gepersonaliseerde weergaven

Elke gebruiker kan de projectweergave personaliseren door de volgorde en het ontwerp van verschillende projectelementen aan te passen aan de specificaties. Naast layouts kunnen gebruikers aangepaste filters en groepen maken door enkele of meerdere criteria toe te passen. 

Trace Logic

De weergave Trace Logic kan worden gebruikt voor gedetailleerde analyses, zodat geselecteerde delen van het project planning visueel worden weergegeven. Deze weergave wordt gecombineerd met de activiteitenweergave, zodat wanneer bepaalde activiteit wordt geselecteerd in de weergave Activiteit, dezelfde activiteit in de Trace Logic wordt weergegeven en het toont de activiteiten van de predecessors en successors.

Voortgangsrapportage

De voortgangsrapportage biedt teamleden de mogelijkheid om feedback voor activiteiten en opdrachten naar hun verantwoordelijke managers te sturen. 

Baselines weergave

De baseline functionaliteit kunnen maximaal 4 bijgewerkte versies van een projectplanning met elkaar vergeleken worden. Gebruikers kunnen een gedetailleerde grafische weergave krijgen van de aspecten die zijn gewijzigd ten opzichte van het oorspronkelijke schema in de Gantt-preview.

Activiteiten weergave

In het tabblad activiteiten kunnen gebruikers een volledig overzicht krijgen van de open projectenactiviteiten. Met deze functie is een gedetailleerde grafische weergave van de activiteiten in de project planning mogelijk. 

Resources view

The resource tab shows a list of all resources needed to complete the projects included in the Enterprise Project Structure. Users can view the availability limits, unit prices and the calendar which defines their standard work time and non-work time for each resource.

Filteropties

Met filter en auto-filter opties is het mogelijk om een voorbeeld van projectgegevens te bekijken in een of meer kolommen op basis van de inhoud van de cel. Gebruikers kunnen de weergave van gegevens bekijken en navigeren vanuit de activiteiten in de projectplanning, vooral als het een grote planning betreft. 

Financiële Perioden

Bekijk hoe de resources worden besteed gedurende de vooraf gedefinieerde periode om zo nodig bron toewijzigingen of eenhedenaanpassingen te maken. 

Platform Beschikbaarheid 

Het maakt niet uit welk apparaat u gebruikt - wij hebben de oplossing. 

PrimaveraReader for Windows OS

PrimaveraReader for Mac OS X

PrimaveraReader for iOS

Klaar om van start te gaan?

Kijk hoe werelds beste planners de meest verrassende resultaten behalen met PrimaveraReader.